Bírósági perek kiváltása reálmediátor szakértelemmel

Vállalkozás megmaradása, családok védelme valósul meg a mediátor szakértőkkel
Törvényes keretek között az állam és állampolgár kölcsönös érdeke a bírósági per kiváltása, bírósági per elkerülése.

Gazdasági vállalkozások felépítése évekig tart, nehéz helyzetbe kerülésükhöz elég egy jogvita!

Ennek jelentősége tovább nő, ha a családok védelmét, családok konfliktusainak és vitáinak rendezésére vagyunk figyelemmel.

Fiatal házasok, gyermekes családok vitáiban az igazságügyi szolgáltató mediáció életek válságát lendíti túl a kialakult párbeszédhiányos holtpontról!

Nyugodtan megfogalmazható: az igazságügyi mediáció, mint igazságügyi szolgáltatás egy a bírósági per elkerülésére alkalmas családkímélő jogi alternatíva az eljárások között!

Vannak részletek (érzelmi, morális stb.) amelyek a bíróság túlterhelésén, a bírósági tárgyalások túlterhelésén más szerepet nem töltenek be.

Bírósági perek jogcímhez kötöttek, összetett és érzelmileg átszőtt családtagok közötti jogviták teljes feldolgozására nem alkalmasak, s a bírósági tárgyalásoknak nem lehet rendeltetése az érzelmi válságok feloldása, feldolgozása.

Magyarországon Európa sok tagállamához hasonlóan a jogvitákban eljáró igazságügyi mediátor irodák könnyen megtalálhatóak, a mediátorok képzése folyamatos a KIM által felügyelten, Munkaügyi Hivatal által regisztráltan.

Tájékozódáskor elég az internetes keresőkbe néhány alapvető keresőszavas kifejezés és a döntés nem lesz nehéz!(pl. bírósági per kiváltása, igazságügyi mediátor iroda stb.)

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus