Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Erre érdemes figyelni klíma vásárlás előtt!

Inverteres klíma felszerelése előtt felmerülő kérdések, fontos információk a klíma szereléséről:

* Mennyi az inverteres klíma beszerelésének munkaidő igénye?

Átlagos esetben a munkavégzés 4-5 órát vesz igénybe, ami körülbelül 3-5 méter klíma csövezést, illetve egy vagy két fal átfúrását jelenti.

* Mennyi áramot fogyaszt az inverteres klíma berendezés?

* A klímaszerelés mennyire jár felfordulással, piszokkal?

Professzionális szerszámokkal, ipari porszívóval és körültekintő módon dolgozunk a klíma felszerelése, a fal kifúrása és a csövezés kialakítása során. Ha csak nincs valami komoly probléma a munkavégzés helyén, a klímaszerelés után minimális takarítás is elegendő vagy jobb esetben még arra sincsen szükség.

* Hová szereljük fel a klímaberendezést a lakásban?

* Klíma típusok.... https://klimaaruda.hu/klima-vasarlas

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus