Hevederzár, hevederzár felszerelése több típusban

A hevederzárak azon az elven működnek, hogy a már meglévő ajtókon, belülről a falazatra, falazatba elhelyezett ellendarabokhoz rögzítik. Így egy vagy több tengelyen stabilizálják a nyílászárót, miáltal a sima befeszítéses betörési módszer eleve kizárttá válik. Hevederzárak elhelyezkedés szerint: Vízszintes hevederzár,- Függőleges hevederzár,- Kereszt alakú hevederzár. A hevederzárak alapkiszerelésben nem az igazán legbiztonságosabbak. Az alapkiszerelés felett természetesen megoldható magasabb biztonsági fokozatú cilinderek beszerelése is, amelyek védenek: fúrás, fésűs rezegtetés, külső cilindertörés, maghúzás, másolás (azonosító kódkártya nélküli) ellen is. Beragasztás ellen,- a betörők ellen kifejlesztett biztonsági pajzzsal védhetjük meg igény esetén a hevederzárát, zárbetét törés ellen pedig az egyes hevederzár típusokhoz kifejlesztett törésvédőkkel. Az extrább zárbetétek, a biztonsági védőpajzs és a törésvédő nem részei az alapkiszerelésnek, de a munka felmérésekor kollégánk felhívja rájuk az Ön figyelmét, így igény esetén felszerelésre kerülhetnek.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus