Hogyan Legyen Pénztermelő Weboldalad?

Ahhoz, hogy egy weboldal valóban bevételt hozzon a tulajdonosának 5 fontos tényezőnek kell egyidejűleg teljesülni. Nézzük meg mik ezek.

1. Meg kell találni azokat a kulcsszavakat, amikre van keresés havi szinten az internet használók körében. Ezeket a kulcsszavakat rangsorolni kell a havi keresési volumen és az első 10 helyezésbe kerülés nehézségi szintje szerint.

2. Ha megvannak a kifejezések, amikre szeretnénk bejutni az első 10-be a keresőkben, akkor választanunk kell hozzá egy domain nevet. Ez lehet az egyik kulcsszavunk, vagy a cég neve esetleg egy termék neve. Attól függ, mi a cél és milyen egyéb marketing tevékenységeket folytatunk még.

3. Ha megvan a megfelelő domain név, akkor kell hozzá egy tárhely, ahol elhelyezhetjük a weboldalunkat, amikor valaki rákattint domain nevünkre. Érdemes olyan tárhelyet választani, ahol nagy az úgynevezett rendelkezésre állási idő, mert így tudjuk garantálni azt, hogy a tárhely hibája miatt, nem vesztünk el egy megrendelést sem. A legjobb tárhely ilyen szempontból a felhő alapú tárhely.

4. De ahhoz, hogy el tudjuk helyezni a weboldalunkat a tárhelyen, el kell készíteni azt. A külsőségek mellett nagyon fontos az is, hogy keresőoptimalizálás szempontból is jól elkészített honlap legyen. Ezért nagyon fontos, hogy a weboldal készítést ne bízzuk akárkire.

5. Ha pedig a fentiek mind összeálltak, akkor megkezdődhet a keresőoptimalizálás második lépcsője (az első a weboldal optimalizálása volt), mégpedig a linképítés. Itt is fontos, hogy hozzáértő céget bízzunk meg, aki ért ehhez a tevékenységhez. Ha érdekel, mennyibe kerül ez neked, akkor a keresőoptimaláizálás árakat a linkre kattintva tudod megnézni.

Remélem cikkemmel rá tudtam világítani arra, hogyan lehet neked is olyan weboldalad, ami vevőket hoz napi 24 órában cégedbe.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus