Konténeres sittszállítás a Merkon Kft.-vel

A Merkon Kft. a sittszállítási szolgáltatása keretében nem csak az építkezési, illetve a bontási munkálatok során keletkezett törmeléket illetve sittet távolítja el, de lehetőséget biztosít egyéb hulladékok elszállítására is úgy, mint a lom, szemét, fa és egyéb kerti hulladékok.

Sőt, nem csak, hogy elszállítjuk, de az utólagos feldolgozást is vállaljuk, így nem lesz többé gondja rájuk. Cégünk minden EU szabványnak megfelelően kezeli a sitt és egyéb lomok elszállítását, valamint az utólagos feldolgozást, és az esetleges újrahasznosítást is, így erre sem lesz gondja. Beszállítóink kérésére a hulladékok átvételéről és elhelyezéséről az előírásoknak megfelelően befogadói nyilatkozatot állítunk ki. Budapest egész területén megrendelheti szolgáltatásainkat akár magánszemélyként, akár céges megrendeléseket is vállalunk. Bízza profikra a piszkos munkát, keressen minket bátran, amennyiben konténerszállításra van szüksége!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus