Korrekt takarítás

A korrekt takarítás már több éve végzi magánlakások és irodák nagytakarítását és rendszeres takarítását, így ha valóban tapasztalt cégre szeretné otthona vagy irodája takarítását akkor válasszon minket. Cégünknél a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az elvégzett munkával amiért a lehető legtöbbet meg is teszünk, csapatunk minden tagja tudja, hogy ez az üzletpolitikánk amire garanciát is vállalunk, így ha ön valamivel nem elégedett az átadást követően mindent garanciálisan javítunk. Érdemes ellátogatni a weboldalunkra is ahol még többet tudhat meg cégünkről és egyszerűen fel is veheti velünk a kapcsolatot. Megtekintheti szolgáltatásainkat és láthatja, hogy nem csak egyszerűen egy takarító cég vagyunk mivel vállalunk szőnyegtisztítást kárpittisztítást és még garázs takarítást is, de a magasságtól sem ijedünk meg vagyis az alpinista ablaktisztítással is megbirkózunk. A legtöbb takarítócég csak egy takarító személyzetet küld, mi mindent viszünk nincs meglepetés amikor megérkezünk visszük a tisztítószereket, létrákat és gépeket is a takarításhoz amiért önnek nem kell külön fizetnie ahogyan a kiszállásért sem. Sokan azt hiszik a takarítás egy egyszerű dolog bárki eltudja végezni, de sajnos ez nem így van, régen én is ezt hittem, de ma már látom, hogy nem mindenki képes rá vagy nem mindenki tud gyorsan és szépen dolgozni, de csapatunkban mindenki megfelel a normál elvárásainknak így bátran választhat minket. www.ktakaritas vagy www.korrekttakaritas.hu oldalon tud elérni minket.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus