Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

takarítás

Korrekt takarítás

A korrekt takarítás már több éve végzi magánlakások és irodák nagytakarítását és rendszeres takarítását, így ha valóban tapasztalt cégre szeretné otthona vagy irodája takarítását akkor válasszon minket.

Takarítás, atkairtás, fertőtlenítés

Takarítás, kárpit, szőnyeg, ablaktisztítás, atkairtás és fertőtlenítés!

Ne bajlódjon vele!
A takarítást, atkairtást, portalanítást, fertőtlenítést bízza szakemberre!

Előbb speciális száraz tisztítási technológiát alkalmazunk. Ennek köszönhetően a takarítógéppel felszívott por, atka, pollenek, penészgomba és egyéb szennyeződések teljes mértékben a készülékben maradnak.

takarítás Budapest

Takarítás Budapest területén!
takarító cégünk kitakarítja önnek a lakását, irodáját, üzletét gyors és
alapos munkavégzéssel, ingyenes kiszállással és helyszíni felméréssel!

Törökbálinti lakos és olcsó takarítót keres?:

Takarítás

A takarítás olcsón is megoldható általunk, így Önnek nem kell az idejét vesztegetnie, nem kell fáradoznia és mégis tiszta, ragyogó otthonra tehet szert.

Irodatakarítás hiba nélkül.

Az üzleti életben ritkán követhetünk el hibákat, de ezeket sem szabadna elkövetnünk, mert sokszor ezen áll vagy bukik egy üzlet. Az irodatakarítás is ugyanilyen. Az irodatakarítás egy nagy vállalkozásnál nagyon fontos, mivel akár ezen állhat vagy bukhat egy nagyon jó és sokat hozó üzlet is, így erre különösen nagy figyelmet kell szentelnünk, szóval erre is térjünk ki.

Tuti takarítás- Lakások és irodák precíz takarítása

Szeretné, ha a fárasztó munka után már nem kéne azon izgulnia, hogy szalad a lakás, hova kapjon, hogy minél hamarabb végezzen, aminek az az eredménye, hogy pont nem halad vele előre. Ezen a gondján segíthetek. Vállalok kis- és nagytakarítást, mosást, vasalást. Lakásának rendben tartását. Irodák takarítását is vállalom, hogy kulturált tiszta környezetben töltse el a munkaidőt.

Takarítási árak

Ha egy takarító céghez fordulsz segítségért, akkor azt is tudnod kell, hogy ők nem dolgoznak ingyen, sőt mi sem, viszont azon felül, hogy megkérik az árát olyan munkát végeznek, amelyre te sosem leszel képes.

Takarítás

Csempefelület tisztítása, lemosása, valamint annak fertőtlenítése konyhában és fürdőszobában egyaránt, már ma is, ha vállalatunk munkatársait kéred fel! lépj honlapunkra és tekintsd meg alapcsomagjaink árajánlatait, tartalmát és típusát. Ha szeretnél külön, egyéni szolgáltatáscsomagot összeállítani, honlapunkon keresztül azt is megteheted, segítésképp pár irányárat is feltüntettünk.

Gasztro vegyszerek

Vegyszerek a vendéglátó egység tisztán tartására. Személy higiénia, konyha higiénia, létesítmény higiénia. Célunk a vendéglátó egységek teljes körű kiszolgálása a vegyszerek területén. Az általunk kínált termékek többségét Magyarországon gyártják, így biztosítva a termékpaletta versenyképességét és egyúttal kiváló minőségét. "Tiszta udvar, rendes ház."

Takarítás! A professzionális takarítós cég!

Te is egy jó takarító céget keresel? Jó helyen jársz!

Professzionális takarítás eszközök, hatékony német minőségi tisztítószerek összeállításával érjük el a legmagasabb szintű végeredményt.

Nálunk nincs lehetetlen feladat. Minden takarítás alkalmával kellőképpen felkészülve érkezünk a helyszínre. Munkánkat előleg kérése nélkül végezzük.

Minden megrendelőnknek akár 10-50% kedvezmény!