Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Lakásbiztosítás kötés hiteles személytől

Annyiféle ügynök és tanácsadó létezik. Házalnak vagy egyszerűen csak felhívnak ismeretlen telefonszámról bennünket. Így nem meglepő a tény, hogy sokan úgy fizetnek lakásbiztosítás kötés után havi összegeket, hogy csak utólag tudnak meg minden részletet az üggyel kapcsolatban. A becsapás tehát sokféleképpen érheti az embert. Nem hiába, hogy annyira kiemelendő a tény, miszerint jobb félni, mint megijedni. Ha kell, kérjünk az üzletkötőtől névjegykártyát, személyi igazolvány számot. Bármit, ami mibenlétét hitelesen igazolni tudja.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus