Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Recept

Egyszerű receptek, amiket a hírességek is szeretnek. Gondolta volna, hogy az alábbi recept alig öt perc alatt elkészíthető? Gyümölcs puncs, Hozzávalók: Poharanként 1 nagyobb darab jég, vegyes párolt gyümölcs, vagy befőtt, 1 pohár jó konyak, 1 1 evőkanálnyi porcukor, 1 karika citrom és a felöntéshez fehér-vagy vörösbor. Talpas pohárba tegyünk egy nagyobb darabka jeget, vegyes párolt vagy befőtt gyümölcsöt, öntsünk rá egy pohárka jó konyakot, egy evőkanálnyi porcukor és egy karika citromot, azután öntsük fel fehér-vagy vörösborral, és kiskanállal adjuk fel. Sokszor pár perce van arra, hogy valami finomat tegyen az asztalra a gyerekeknek. Néha az otthoni kevés alapanyagból is lehet nagyon finomat összeállítani percek alatt.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus