Samsung Galaxy tokok fényképpel

Sokféle Galaxy tok (s4, s4mini, s3, s3mini, s2, ace2, s advence stb.) különféle témájú fotóval, grafikával, de akár egyedi, általad beküldött fotóval, grafikával is. Katalógusunkban több száz design közül lehet választani vagy megalkotni azt, ami senki másnak nincsen. A mobiltokok design-ja a legmodernebb technológiával készül a trendi, autómánia, színvilág, stílus, emberek, fantasy, filmek, geek, idézet, keep calm, kultúra, pc játékok, tánc, természet, sport és vallás kategóriákban, de természetesen a kedvenc fotód vagy grafikád is felkerülhet a tokra. Most ez az egyik legjópofább ajándék, próbáld ki!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus