Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

internet marketing

Internet marketing, weblapkészítés, keresőoptimalizálás

A Virtuarium Kft elkészíti Önnek álmai weblapját, honlapját, weboldalát.
Internet marketing tervet készítünk, keresőoptimalizáljuk és sikerre visszük a cége online megjelenését!
Szolgáltatásaink: domain regisztráció, tárhely bérlet, kereső optimalizálás, szoftverfejlesztés, arculat- és logó tervezés, grafikai munkák.
Termékeink:
- Webáruház (webshop) program,
- Hírlevél Küldő Program;

Netlogi C School Informatika Blog- ingyenes számítástechnika cikkek, tippek

Ingyenes informatika cikkek és letölthető tanulmányok weblapkészítés, webprogramozás, online marketing, grafika, keresőoptimalizálás témában!

Tuti weblapkészítési tippek, tutorialok webgrafika, nyomdai grafika, webdesign, webprogramozás és online marketing témában!
Kövess minket Facebookon is: http://www.facebook.com/netlogicschool

Kik az olvasóid?

Gyakran emlegetem, hogy “ismerd meg az olvasóidat”, meg “gondolkodj az olvasóid fejével”, és ilyenkor az szokott lenni a válasz, hogy “de én nem tudok”. Igen, nagyon nehéz a fejükkel gondolkodni, ha nem ismered őket. Tehát az első feladat: ismerd meg őket!

Profibb értékesítési oldal apró trükkökkel

Az értékesítési oldalad sikere elsősorban a bizalmon múlik. Erről lehetne sokat értekezni elméletben (és már meg is tettem tavaly a bizalomépítésről szóló tanulmányban), most azonban következzen néhány apró technikai megoldás, ami segít, hogy az értékesítési oldalaid sokkal profibban nézzenek ki, a látogatók több időt töltsenek el rajtuk, a tartalmakat (pl.

Linképítés

A linképítés két szempontból fontos egy honlaptulajdonos életében. Az első, hogy a linkekből látogatókat szerezzen. Ehhez kitartó munkával el kell érni, hogy minél több látogatott linkgyűjteményben kapjanak helyet a linkjei (vannak más megoldások is a linkszerzésre, pl. a linkcserék, partnerekkel való együttműködések), lehetőség szerint releváns kategóriákban.

Internet marketing

Jól megtervezett és hatékonyan kivitelezett internet marketing nélkül egy weboldal sem fogja hozni a maximumot.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus