Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

baba mama

Baba mérföldkő kártyák

AJÁNDÉK A BABÁNAK, CSODÁS MEGLEPETÉS A KISMAMÁNAK
Kreatív baba ajándék. Kedves és örök emlék várandós anyukáknak és a babáknak egyaránt.
Kismamakártyák
https://babamerfoldek.hu/kategoria/kismamakartyak/

Esernyőkocsi

Az esernyőkocsi azoknak a babáknak jó akik már nagyobbak és nem igényelnek rendes babakocsit de azért kocsi nélkül még nem vinnénk ki az utcára. Ezek a babakocsik nagyon kedvező áron beszerezhetőek nálunk és mindegyiken van napellenző ennek köszönhetően nem fogja majd a gyerek fejét nagyon sütni a nap. Kattintson még ma!

Terhesség

A terhesség nagy öröm úgy a nőnek mitn a férfinak hiszen egy új élet jön a világra hála nekik. A terhesség alatt a férfiak is sokkal kedvesebbek és gyengédebbek lesznek és erre a nőknek szükségük is van hiszen ők meg egyre hisztisebbek lesznek.

Szoptatós melltartó

Látogasd meg honlapunkat! Ha gyermekáldás elé nézel ez az oldal Neked való! Ugye Te is hallottál már a szoptatás okozta kellemetlenségekről? Amúgyis melleid teljesen megváltoznak a terhesség és a szülés utáni időszak ideje alatt.