Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

dugulás elhárítás

Duguláselhárítás otthon

Ismerje meg a házi praktikákat, melyet egy dugulás során használhat. Legfőbb dolog a megelőzés, ez pedig mindenki érdeke, hogy ne legyen dugulás a házban/lakásban. Ha pedig már ez sem segít, akkor irány és hívni a szakembert, mert Ő az aki igazán tud segíteni.

"Duguláselhárítás a konyhában "

A konyha a fürdőszoba mellett a leginkább dugulásveszélynek kitett hely a lakásban. A sok zsír, amely akár a mosogatógép, akár a mosogatóból folyik le nagyon könnyen duguláshoz vezethet. Ezért ajánlott havonta néhány liter forró vizet a mosogatóba önteni.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus