Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Az építészet egy épületfotós szemszögéből

A modern építészet előszeretettel helyezi a funkcionalitást előtérbe, az esztétikát illetően hajlamos erős kompromisszumokra törekedni. Legalábbis azok számára, akik szeretik a korábbi idők építészeti stílusait kicsit ridegen hathat az új épületek anyaghasználata, letisztult megjelenése. Szerencsére Európa számos országában jó állapotban maradtak meg gyönyörű épületek olyan időkből, ahol a szépség, elegancia még hangsúlyosan szerepelt a tervrajzokban.
Egy épületfotós számára kicsit más a helyzet, hiszen az formák, alakok, kompozíciók tekintetében számos érdekességet rejtenek a modern épületek is, egészen más perspektívák nyílnak meg velük. Az épületfotózás szempontjából sokkal több értelme van az egyenes, szögletes kontúroknak, éppoly sok lehetőséggel kecsegtetnek, mint a boltívek, a reneszánsz motívumok. Mivel a legtöbb kép valamilyen utómunkával nyeri el végleges verzióját, a modern kialakítások nem korlátok, sokkal inkább biztos alapok a kreatív fantázia számára.
Természetesen kitűnő témát az az épületfotós számára, ha a klasszikus és az új építészeti stílusok képviselői például egy utca két oldalán, egymással szemben helyezkednek el. Átmenetet képeznek a nemzedékek között, jelzik a világ folytonos megújulását.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus