Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

hőmérséklet

Alumínium redőny

Szép nyári nap! Volt egy ilyen kezdetű sláger a 70-es vagy 80-as években. Az időjárás változása azonban nem mindig a slágert juttatja eszünkbe, főleg akkor nem, ha az egész nap alatt átforrósodott lakásunk estére sem hűl le annyira, hogy pihenni tudjunk benne.

Szél formáinak ismertetése

Többségünk szereti a nyári kis szellőket ez is a szél egyik formája, de vannak gyorsabb, tombolóbb testvéreik is, amik már viharok, hurrikánok, tornádók. Mik is ezek és hazánkba mikor fordultak elő ilyen szél jelenségek ezt mutatjuk be.
Reméljük tetszeni fog a bő és hazai szél eseményekkel illusztrált írásunk.

Időjárás hírek

Időjárás hírek - röviden csak a lényegre szorítkozva. Ha szeretnéd tudni milyen lesz a mai időjárás akkor érdemes meglátogatni az oldalt ahol az országos előrejelzéseken túl közel 100 település időjárását tudhatod meg.

Normafa sípálya

Hójelentésen kívül jó tudni a Normafa síparkra vonatkozó információkat is. Nyitva tartás, szállás helyek, bérleti díjak és sok-sok hasznos tudni valók a síelők számára. A Normafa a Budai-hegység keleti peremén a Sváb hegy – János hegy vonulatában 400-477 méter tengerszint feletti magasságon helyezkedik el, és a budapestiek kedvenc kiránduló és síelő helye.

Mátraszentistván sípark

Hójelentésen kívül jó tudni a Mátraszentistván síparkra vonatkozó információkat is. Nyitva tartás, szállás helyek, bérleti díjak és sok-sok hasznos tudni valók a síelők számára.

Kékestető sípálya

Hójelentésen kívül jó tudni a Kékestető sípályára vonatkozó információkat is. Nyitva tartás, szállás helyek, bérleti díjak és sok-sok hasznos tudni valók a síelők számára. Kékestető az Északi- középhegységben, konkrétan a Mátra hegységben található. A Kékes 784 és 1014 méter közötti tengerszint feletti magasságon helyezkedik el, a szintkülönbség 230 méter.

Eplény sípálya

Hójelentésen kívül jó tudni a Eplény sípályára vonatkozó információkat is. Nyitva tartás, szállás helyek, bérleti díjak és sok-sok hasznos tudni valók a síelők számára.
Eplény Veszprémtől északra 14 kilométeres, míg Zirctől délre 7 km-es távolságra a Bakony déli részén 350 és 530 méter közötti tengerszint feletti magasságon található.

Dobogókő sípálya

Hójelentésen kívül jó tudni a Dobogókő sípályára vonatkozó információkat is. Nyitva tartás, szállás helyek, bérleti díjak és sok-sok hasznos tudni valók a síelők számára.
Dobogókő Pest megye és Komárom-Esztergom megye határán a Visegrádi-hegység legmagasabb pontján, 700 méter tengerszint feletti magasságon található.

Bánkúti sípálya

Hójelentésen kívül jó tudni a bánkúti sípályára vonatkozó információkat is. Nyitva tartás, szállás helyek, bérleti díjak és sok-sok hasznos tudni valók a síelők számára. Bánkút a téli tömegsport kedvelőinek paradicsoma, Magyarország sí centrumának is nevezik.

Riasztási fokozatok

Sárga, narancs, piros ezek azok a riasztási fokozatok amiket hallani lehet a TV-ben és rádióban is ha időjárás előrejelzést hallgatunk, de hogy pontosan mit is jelentenek azt nem tudják sokan. Bizony minden évszaknak meg vannak a különböző jelentésük. Ismerd meg őket hasznos lehet a minden napi életben.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus