alumínium redőny

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is!

Aluminium redőny készítés és javítás

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a ma már közkedveltté vált aluminium redőnyök gyártásában és forgalmazásában. Vállaljuk családi házak ablakain és iroda, illetve társasházak ablakain aluminium redőnyök felszerelését vagy javítását. A cég a Kondor cégcsoport tagjaként önállóan fejlesztett redőnymotorokkal dolgozik, és redőnyeit a RAL színskála valamennyi színében megrendelhetik nálunk.

Alumínium redőny

Szép nyári nap! Volt egy ilyen kezdetű sláger a 70-es vagy 80-as években. Az időjárás változása azonban nem mindig a slágert juttatja eszünkbe, főleg akkor nem, ha az egész nap alatt átforrósodott lakásunk estére sem hűl le annyira, hogy pihenni tudjunk benne.

redőny árak

Budapest egyik legrégibb és legpatinásabb redőny szerelő cége áll rendelkezésére 1986-óta nem csak Budapesten. Redőnyök tervezése és kivitelezése fából, műanyagból és fémből egyaránt. Látogasson el weboldalunkra és válasszon szolgáltatásaink közül kedvére. Cégünk foglalkozik redőnyök motorizálásával is, redőnymotorok gyártásával, forgalmazásával. Cégünk mottója, nincs lehetetlen csak tehetetlen!

redőny

Történetünk az 1867-es kiegyezést követő években kezdődik. Akkor, amikor Magyarország néhány évtized alatt a tudományos kutatás és az ipari gazdasági fejlődés tekintetében a világ példaképévé vált. Ekkor számtalan új iparág született, köztük a mechanikus közbiztonságvédelem első jelentős hazai "zászlóshajója" Kondor Rezső Lakatosáru és Redőnygyára.

Alumínium redőny

Drágállja az alumínium redőny árát? Valóban többe kerülnek, mint a műanyagból készült redőnyök, de ezért cserébe időt állóbbak, strapabíróbbak, s nem is csúnyábbak, mint PVC-ből készült társaik. Ugyanakkor kétségtelen tény, hogy ha az ár a legfontosabb tényező, akkor a műanyag nyer. Önnek kell tudnia, hogy mi a célja a redőnnyel, hova szánja, mennyi időre stb.