Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

program

HappyFamily közösség

A Happy Family egy online internetes oldal.Egy oldal kisgyermekes családoknak. Az oldalon található családi program ajánló és kreatív ötlettár. Lehet küldeni e-képeslapot is.Táplálkozási és szépség tanácsok is vannak,mert ezek a dolgok minden család számára fontosak. Wellness-fitness ajánló is található az oldalon,mert mindig jól esik egy kis kényeztetés.

TruExpense költség elszámoló

Ha költség elszámolóról van szó akkor válasszon minket hiszen mi garantáltan segítünk abban hogy a könyvelés valamint a pénz elszámolás hatékonyabban és gyorsabban történjen meg minden egyes helyzetben.

Android Programok

Egy kicsiny blog ami azt a célt tűzte ki maga elé, hogy különböző hasznos android programokról adjon információt az erre tévedő látogatóknak. A blog nem rég indult, de már most jó pár, a mindennapi életben hasznos program ajánlót lehet rajta találni és a lista csak bővülni fog.