Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

szúnyogháló

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is!

Ablak-Ajtó Centrum

Minőségi, egyedi méretű nyílászárók gyártását és beépítését vállaljuk, de standard méretek alapján is kiszolgáljuk teljeskörűen úgy, hogy az esetleges átalakítások miatt a bejavításokkal sem kell foglalkoznia!

XV. kerület redőny javítás

Mi a XV. kerület redőny javítását is megoldjuk jutányos áron. Ha ott laksz, de ha nem akkor is bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, mi megjavítjuk neked a redőnyöd!

Szúnyogháló a rovarok ellen

Ha nagyon meleg van a szobánkban, akkor nyaranta éjjel kinyithatjuk az ablakot, hogy kissé csökkenjen a hálószobánkban a hőmérséklet. Azonban mindenképpen ajánlott a szúnyogháló beszerzése, mert a nyitott ablakokon berepülhetnek a rovarok és bogarak. A szúnyogháló meggátolja, hogy bejussanak lakásunk nyitott ablakain a különböző rovarok, amelyeknek olykor igen kellemetlenek a csípésük.

Hogy kérhető fel a Bói Kft árnyékolástechnika?

Biztosan Ön is gondolkozott már nyár idején, hogy szeretne felrakatni szúnyoghálót, ami megvédi Önt a vérszívóktól. Nézze meg most Ön is azt, hogy melyek azok az ajánlatok, amelyek megfelelnének az Ön számára is, majd igényelje azokat. A Bói Kft árnyékolástechnika árai alacsonyak, így nem kell attól tartania, hogy sokat kell majd fizetnie.

Szúnyogháló szerelés mindenkinek

A szúnyogháló szerelés egy elég körülményes dolog, úgyhogy én azt mondom neked, ha rám hallgatsz, hogy semmiképpen ne próbáld meg te magad megszerelni az ilyen dolgokat. Viszont tudok neked most ajánlani egy nagyon jó céget az interneten, akik nagyon olcsón dolgoznak, és nem is kérnek sokat érte.

Szúnyogháló

Télen nyáron bármikor szükség lehet redőnyre, nem csak a hideg, hanem a napfény miatt is. Nyáron pedig segítünk védekezni a remek kivitelezésű szúnyoghálóinkkal. A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű magáncégként Cégünk főtevékenysége a nyílászáró kereskedelme és gyártása volt 1999-ig. A 2000.

Az ajtóra szerelhető szúnyogháló

Az ajtóra szerelhető szúnyogháló nagyon praktikus. Az ajtóra szerelhető, kívülről, hogy ne okozzon fennakadást az állandó ki- és benyitások. A szúnyogháló keret alapanyaga főleg alumínium és műanyag, a szúnyogháló hálója pedig üvegszállal erősített háló. Az ajtóra szerelhető szúnyogháló bármilyen méretben igényelhető. A legjobb anyagokkal dolgozunk, ami profi minőségű szúnyoghálót eredményeznek.

Szúnyogháló vásárlás előtti tudnivalók

Hogyan lehet Ön jól informált, mielőtt szúnyoghálót vásárol? Annak érdekében, hogy egyszerűen és biztosan döntsön, szükséges, hogy ismerje a különböző szúnyoghálófajták tudnivalóit. Ez egy olyan eszköz, amiről rengeteg információ létezik. A bemutató oldalon olyan leírásokat talál, amivel könnyen meg lesz az elképzelése arról, hogy melyik lesz a legoptimálisabb típus otthonába.

Nyílászáró

Nyílászáró csere és javítás esetében is kérje ki kollégánk szakmai tanácsát, hogy mit javasol. Nálunk megtalálja a lakásához szükséges összes nyílászárót és kiegészítőt. Vállalkozásunk egyedi igények alapján is elkészíti a nyílászáróit. Nyílászárókat a Rehau és Gealan német alapanyagokból készítjük el, saját gyártósorainkon.