Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

passzív házak

Nyílászáró és Árnyékolástechnikai Áruház

Több, mint 20 éve nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek forgalmazása és szerelése.

Nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek, ezek kiegészítői és a szükséges segédanyagok nagykeráron. Kínálatunkban műanyag, fa, alumínium, alumíniumborítású fa (alu-fa) típusok közül válogathat, az átlag piaci ár alatt. Passzívházakhoz is!

A passzívház igazából egy rendszer!

A manapság egyre népszerűbb alacsony rezsivel rendelkező házak, különleges technológiát használnak. A passzívház maga egy nagyobb rendszer. A passzívház összesített energiafelhasználással működik. A passzívház mindösszesen 15 kilowatt/óra lehet négyzetméterenként évente. Ebben az energia felhasználásban benne van a fűtés, a melegvíz ellátás és a villamos energia is.

A passzív házak kivitelezése és megtervezése

Határon innen és túl egyre népszerűbbé válik az energiatakarékos házépítés. A passzív házak kivitelezése ma már nem kerül sokba, az új technológiák segítségével könnyedén meg lehet valósítani a tervezést. A passzív házak alapos megtervezés után alakul ki, és ilyenkor kell a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően alakítani rajta.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus