Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

teszt

Biciklik tesztjei

A hazai vezető kerékpáros weboldal, a testbike.hu segítségével megoldódni látszanak a kerékpárt keresők, vásárlók, használók örökös gondjai. Végre nem kell a kissé elfogult reklámújságokra hagyatkozni. Vége az objektív, elfogulatlan információk hiányából adódó döntésképtelenségnek. Az idei szezont már mindenki olyan kétkerekűvel kezdheti, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

Részletes laptop tesztek

Laptop beszerzés előtt olvasgasson alaposan! Milyen laptopot szerezzen be abban az esetben, hogyha szeretné kiváltani azzal a meglévő asztali számítógépét? És hogyha az a vágya, hogy a manapság kiadott számítógépes játékok fussanak rajta? Mindezekre a kérdésekre választ kap a laptopok.net weblapon!

Már megint játszom kicsit – teszterblog

Egyedi, néha szarkasztikus stílusban előadott, rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Naponta frissül, természetesen kivétel a hétvégéken, akkor minek elütni az időt mással?