fodrász

Alicehair Szépségszalon és Fodrászat

Megnyitott az AliceHair szépségszalon és fodrászat Budapesten a Corvin Pláza mellett. Igényes környezetben, professzionális termékekkel várunk minden szépülni vágyót! Férfi, női és gyermek hajvágást is vállal Borza-Ulman Alice fodrász, aki már 10 éve van a szakmában.

Fodrászkellékek kereskedelme

A legszebb hajkorona is fakóvá, élettelenné válik megfelelő kezelés nélkül. A bevált sampon mellett érdemes a legjobb hajkondicionálókat és balzsamokat kipróbálni. A profi fodrász kellékek újra élettelivé teszik haját. Profi minőség az Ön otthonában. Tudjuk, hogy az egész napos munka után már nem marad ideje szalonokban tölteni idejét, ezért otthonába költöztetjük azokat.

Fodrász

A fodrász nem azért fontos, hogy a megnőtt hajunkat levágja és csak akkor látogassunk el hozzá, amikor ilyen nemű gondunk van, hanem bármi jellegű kérdésünk akad a hajápolással kapcsolatban, azt nyugodtan feltehetjük annak és mindenben segít, ami arra vonatkozik, hogy hajkoronánk épségét és fényes jellegét minél hosszabb ideig képesek legyünk megtartani.

Szalon21 Fodrászat - Táplálás a gyökerektől

Vitaminok

Az A vitamin segíti a haj növekedését, stimulálja a sejtosztodást, elkerülhetjük vele a korpásodást és a hajszálak töredezését. Rugalmasságot ad a hajnak, valamint növeli a fejbőr antibakteriális védelmét is.

A B2 vitamin serkenti a bőr és a haj anyagcsere folyamatait.

fodrász, fodrászat és frizura kereső

Országos fodrász, fodrászat és férfi és női frizura kereső!

A fodraszkereso.net weboldalon könnyedén kereshetsz a regisztrált fodrászok által feltöltött férfi és női frizurák között.

Szombathelyen HAJ[R]ANDI hajhosszabbítás

A nők számára nagyon fontos a szép, ápolt, dús hajkorona. Sajnos ez idővel megritkul, és sok esetben ez a külső változás pszichikai problémákat okoz.
Hairdreams egyik specialitása a "Microlines-rendszer": kimondottan azoknak a hölgyeknek fejlesztették ki, akiknek ritka a hajuk a fejtetőn. Ez Európában egyedülálló módszer, Magyarországon nálunk is megismerhetik a vendégek.Hajhosszabbítás Szombathelyen